• Uniikki suomalainen brändi
  • OTA YHTEYTTÄ
  • Luonnosta luontoon - lahjoitamme eläintensuojeluun!
  • Uniikki suomalainen brändi
  • OTA YHTEYTTÄ
  • Luonnosta luontoon - lahjoitamme eläintensuojeluun!
Fairy Tale Valley. Toscana, Italia. Kuva: Minna Metsärinne

Minna Metsärinne

Artist Photographer Minna Metsärinne. Kasvokuva. Kuva: Minna Metsärinne

Foto: Minna Metsärinne

Olen Minna Metsärinne, Kouvolasta kotoisin oleva, laajaan Mänttärin sukuun kuuluva vapaa valokuvataiteilija.

Asun maaseudulla upean luonnon keskellä vanhassa hirsitalossa yhdessä maailman parhaan koirakamun kanssa.

Minulla on kunnia olla kummina kahdelle ihanalle ihmislapselle, tytölle ja pojalle.

Rakkaus ja kunnioitus eläimiä ja luontoa, erityisesti metsää kohtaan, on siunaantunut minulle jo verenperintönä. Isoisäni Vilho Arvid toimi Saverolla metsätyönjohtajana, hiihti ja liikkui paljon luonnossa. Äitini vanhemmilla Elnalla ja Einolla oli Satumaaksikin kutsuttu ihana vehreän vihreä kotipaikka marjapensaineen, omenapuineen ja viljelyksineen Luumäellä.

Aivan pienestä saakka olen liikkunut yhdessä perheeni ja isovanhempieni kanssa metsissä kesät talvet marjastaen, sienestäen, retkeillen ja hiihtäen. Suuri kiitollisuus!

Artist Photographer Minna Metsärinne. Valokuvauskuva, Toscana, Italia. Kuva: Martino Balestreri

Foto: Martino Balestreri

Sielunmaisemani on suomalaisen metsän ohella Italian Toscanassa, josta ylläoleva FairyTale Valley -maisemakuva.

Valokuviani on ollut esillä yli 40 näyttelyssä vuodesta 2008 alkaen. Teemoina olleet mm. Bella Italia, My Way, Ilon Pisaroita, Kotiseutuni Kymenlaakso, Loviisa ja Suomenlinna, Svartholma - Ehrensvärdin jäljillä.

Kuvaan enimmäkseen luontoa eri elementeissään. Luonto on minulle tärkeä voimavara ja energianlähde. Myös erilaiset kummallisuudet ja yksityiskohdat kiehtovat.

Valokuvillani pyrin tuomaan esiin sen, mitä ja miten olen maailmaa matkani varrella nähnyt tai miten sitä haluan nähdä.

Työhistoriani on laaja ja monipuolinen, mutta pisimmät episodit löytyvät elokuvamainonnan parista, yrittäjyydestä sekä muotoilija Stefan Lindforsin assistentoinnista.

Artist Photographer Minna Metsärinne. Tanssikuva Tango. Kuva: Kari Toivonen

Foto: Kari Toivonen

Rakkaan harrastukseni tanssin olen yhdistänyt valokuvieni kanssa elämäntarinalliseksi esitykseksi nimeltään My Way - Minna Metsärinteen tanssillinen valokuvateos, jota on esitetty useissa eri tilaisuuksissa yhdessä ammattitanssijan kanssa. Esityksen kesto 15minuuttia, sisältäen 9 musiikkikappaletta (mm. Myrskyluodon Maija, Satumaa, Adagio, Mambo Italiano ja My Way - A Mi Manera) sekä 7 tanssilajia (mm. Baletti, chachacha, tango).

Kuluneen kevään aikana olen saanut nauttia yhdessä 2,5-vuotiaan kummityttöni kanssa naperotansseista, jotka huipentuvat kevätnäytöksiin toukokuun lopulla.


METSÄRINNE Collection -brändin / tuoteperheen olemme luoneet yhdessä äitini Marketan kanssa. Tekstiilituotteita, joissa kuoseina luontovalokuvani ja kankaina 100% pellava tai puolipellava. Kaikki käsintehty Suomessa, josta merkkinä Avainlippu. Mottomme on: Luonnosta ammentaen, luontoa kunnioittaen ja siitä nauttien sekä hyvää takaisin luonnolle palauttaen. Lahjoitamme aina osan tuoteperheemme tuotosta luonnon- ja eläintensuojeluun!

Oheisen linkin takaa löytyvästä blogspotista voit lukea "paljasjalkain kuusaalain" Eijaleena Martikaisen kivan Min Kuusas -haastatteluni tammikuulta 2014. Tuolloin valokuvapuoti-työtila-galleriani sijaitsi Taideruukissa Kuusankoskella.

https://minkuusas.blogspot.com/2014/01/minna-metsarinteen-satumaa-alkaa.html

Iloista talviaikaa toivottaen, Minna

Valokuvataiteilija Minna Metsärinne