• Helppo tilata, toimitus Suomessa 1-3 arkipäivää
  • Ostoksille milloin vain sinulle parhaiten sopii
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
  • Helppo tilata, toimitus Suomessa 1-3 arkipäivää
  • Ostoksille milloin vain sinulle parhaiten sopii
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!

Taide vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiin

Olen Minna Metsärinne, Kouvolasta kotoisin oleva, laajaan Mänttärin sukuun kuuluva vapaa valokuvataiteilija. Asustan nykyään maaseudulla Kymenlaaksossa, jonne asetuin muutama vuosi sitten liihotettuani noin 20 vuotta muilla mailla.

Valokuviani on ollut esillä yli 40 näyttelyssä vuodesta 2008 alkaen. Teemojani ovat olleet mm. Kotiseutuni Kymenlaakso, Ilon Pisaroita, My Way, Bella Italia ja Suomenlinna-Svartholma - Ehrensvärdin jäljillä. 


Kuva: Minna Metsärinne

Kuvaan enimmäkseen luontoa eri elementeissään. Luonto on minulle myös tärkeä voimavara ja energianlähde. Myös erilaiset kummallisuudet ja yksityiskohdat kiehtovat.

Valokuvillani pyrin tuomaan esiin sen, mitä ja miten olen maailmaa matkani varrella nähnyt tai miten sitä haluan omasta näkövinkkelistäni nähdä.

Kuvieni kantavana voimana ovat useimmiten vahvat värit, kontrastit, 
yksityiskohdat sekä valot ja varjot.

Kuva: Timo Tuviala

Rakkain harrastukseni on tanssi. Oli ensin sitä baletin muodossa 80-luvulla ja pitkän tauon jälkeen heräsi jälleen henkiin 2010-luvulla lähinnä lattareiden tahtiin.

Vuonna 2014 yhdistin tanssin ja valokuvani elämäntarinalliseksi esitykseksi nimeltään My Way - Minna Metsärinteen tanssillinen valokuvateos, jota on esitetty useissa eri tilaisuuksissa.

Kuva: Kari Toivonen

VALOKUVATAIDE - Artist Photographer Minna Metsärinne

Järjestä seuraavan mukaan: