• Helppo tilata, toimitus Suomessa 1-3 arkipäivää
  • Ostoksille milloin vain sinulle parhaiten sopii
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSILLE!
  • Helppo tilata, toimitus Suomessa 1-3 arkipäivää
  • Ostoksille milloin vain sinulle parhaiten sopii
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSILLE!

NYSTAD SAUNA COMPANY

Nystad Sauna Company on suomalainen kolmen naisen yritys Uudestakaupungista. Missiomme on juhlia suomalaisen saunan ja luonnon ihanuutta ja jakaa sitä ihmisille ympäri maailman ja ympäri vuoden.

Tuotteemme ovat 100% luonnolliset LÖYLYTUOKSUT ja METSÄKYLVYT, jotka on valmistettu kuivatusta suomalaisesta koivunlehti- ja yrttirouheesta. Tuotteet on yksittäispakattu biohajoaviin haudutuspusseihin, joita haudutetaan kiulussa tai kylpyvadissa teepussin tapaan. Kylpypussimme sisältävät myös puhdasta, raffinoimatonta ja mineraalirikasta alppisuolaa Saksasta. Vaikka haluammekin jakaa maailmalle nimenomaan suomalaisen luonnon ja saunakokemuksen ihanuutta, olemme myös kiinnostuneita tutkimaan sitä, mitä maailmalla on tarjota meille päin. Saksalainen alppisuola on yksi löytämistämme aarteista.

Tiedätkö mitä hengität?

Löylytuoksumme valmistetaan kuivaamalla tarkasti valikoiduista luomuista tai luomulaatuisista suomalaisista kasveista, niihin mitään lisäämättä tai niistä mitään pois ottamatta. Ne ovat elintarvikekelposia, joten Nystad Sauna Companyn tuotteet: löylytuoksut ja metsäkylvyt, eivät aiheuta vaaraa, vaikka lapsi tai lemmikki vahingossa sattuisi juomaan kiulusta tai kylpyvadista. Ne ovat kemikaalivapaita, muovittomia, vegaanisia, biohajoavia eikä niistä jää jätettä maailmaan. Helppoja, siistejä ja turvallisia käyttää. Tuotteemme ovat ekologisia ja käsintehty Suomessa eikä niitä ole testattu eläimillä. Haluamme tarjota sinulle puhdasta nautintoa hyvällä omallatunnolla!

Ihanan tuoksun ja tunnelman lisäksi tuotteemme myös tehostavat saunan hyvinvointivaikutuksia. Luonnolliset eteeriset öljyt ja lehtien ja yrttien vitamiinit imeytyvät kehoosi ihon ja hengitysteiden kautta. Nystad Sauna Company syntyi omasta rakkaudestamme suomalaiseen luontoon ja saunaan. Toivomme, että sinäkin ihastut!

https://nystadsauna.fi/