• Uniikki suomalainen brändi
  • OTA YHTEYTTÄ
  • Luonnosta luontoon - lahjoitamme eläintensuojeluun!
  • Uniikki suomalainen brändi
  • OTA YHTEYTTÄ
  • Luonnosta luontoon - lahjoitamme eläintensuojeluun!
Kylpytakki pellava Kastetyttö valokuvakuosilla osakuositettu, Made in Finland, 100% pellava, METSÄRINNE Sauna&Spa Zero Waste Collection 2023
Kylpytakki pellava kokokuositettu Merisulhanen valokuvakuosilla, Handmade in Finland, 100% pellava, METSÄRINNE Sauna&Spa Zero Waste Collection 2024
Kylpytakki pellava Merisulhanen valokuvalla osakuositettu, Handmade in Finland, METSÄRINNE Sauna&Spa Zero Waste Collection

ENNAKKOMYYNTI / PRESALE on alkanut, Tervetuloa!

Sauna&Spa Zero Waste Collection 2024: KYLPYTAKKI

METSÄRINNE

Äiti ja tytär, Marketta ja Minna Metsärinne luonnosta ja perheestä voimaa ammentaen, suunnittelivat yhdessä uniikin ja upean pellavaisen METSÄRINNE -tekstiilituoteperheen, jossa kuoseina valokuvaaja-valokuvataiteilija Minnan luontokuvat tuovat luonnon kirjavan kauneuden luoksesi.

Pieniä kokeiluja on tehty myös muiden kodin tekstiilien puolelle, mutta brändin keihäänkärkenä kulkee Sauna&Spa Collection, jonka alkuperäisen malliston tuotteina: Laudeliina, pefletti, iso ja pieni saunatyyny, turbaani, meikkipussi ja toilettilaukku. Laudeliina toimii hienosti myös kaitaliinana ja iso saunatyyny jooga- tai lepotyynynä. Turbaani on upean monikäyttöinen hiusten/pään suojana saunassa, kylvyssä, avannossa tai auringossa, miksei vaikkapa joogatessa. Kaikki tuotteet käsintehty Suomessa, josta merkkinä Avainlippu. Kankaana 100% pellava. Pakkauksissa käytämme kierrätysmateriaaleja. Brändi on tuore suomalaisen saunan asiantuntijaverkoston Sauna from Finland ry.:n jäsen.

Mottona: Luonnosta ammentaen, luontoa kunnioittaen ja siitä nauttien sekä hyvää takaisin luonnolle palauttaen.

Tuotteiden myynnistä lahjoitetaan 10% eläintensuojeluun! Suomen eläinsuojelulle (SEY) sekä People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) globaalisti.


Luonnon keskellä Sippolan maaseudulla Minnan kanssa asustava saksanpaimenkoirauros Rambo toimii brändin eläinlähettiläänä, tehtävänään vahtia, että eläinten ja luonnon oikeuksia huomioidaan ja kunnioitetaan kaikessa tekemisessä.


METSÄRINNE on uniikki suomalainen, luontoa ja eläimiä kunnioittava, planeettakestävä ja vastuullinen valinta. Nyt myös Zero Waste -brändi uuden resurssiviisaan ja 100% hävikittömän tuotantosuunnitelman myötä yhteistyössä Sideflow Oy / Kia Nyqvistin kanssa. Tämän myötä kesän 2024 aikana lanseerataan kokonainen Zero Waste -mallisto. Malliston ensimmäinen tuote, kylpytakki (unisex, 3 kokoa) on nyt ennakkomyynnissä! Kylpytakista löytyy mallit A ja B, osakuositettuna tai kokokuositettuna kahdella kuosilla, myöhemmin neljällä eri kuosilla. Kylpytakki sai upean ensiesittelynsä World Sauna Forumissa 6.-7.6.2024 Jyväskylässä, jossa brändi oli mukana näytteilleasettajana.

SIDEFLOW

Sideflow on kotimainen vastuullisten tekstiilituotteiden ja -tuotannon uraauurtava suunnittelutoimisto sekä Rescue-materiaalien kauppapaikka yrityksille ja yhteisöille. Sideflow on keskittynyt suunnittelussa raaka-aineiden 100% hyödyntämiseen. Yritys hyödyntää kotimaisten ja osittain ulkomaistenkin tekijöiden verkostoa sekä tarjoaa vaihtuvan valikoiman ekologisia materiaaleja. Palvelu Sideflowlla on ystävällistä, erikoistunutta ja ammattitaitoista. Sideflowlla hävikittömyys ja vastuullisuus toimivat aina suunnittelun punaisena lankana muodostaen niistä myös yrityksen oman selkäytimen.

Metsärinteen 100% hävikitön Sauna&Spa -malliston suunnittelija ja Sideflown yrittäjä Kia Nyqvist perehtyi Metsärinteen tuotteiden mitoitukseen ja kaavoitukseen optimoiden materiaalin hyötykäyttöä suunnitellen mallistosta 100% hävikittömän. Mallistossa on huomioitu myös tuotehävikin minimointi, mikä mahdollistaa valmiin tuotteen muokkaamisen uudeksi tuotteeksi. 
"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ammattitaitoiseen ja joustavaan yhteistyöhön. Meitä yhdistää samankaltainen, luontoyhteyttä ja vastuullisuutta korostava arvomaailma, sekä inspiroituminen luonnon upeudesta. Suunnitteilla on kehittää yhdessä Sideflown kanssa tuotevalikoimaa myös yritysasiakkaille. Tällä hetkellä Kia avustaa käyttötarkoitukseen sopivan ja laadukkaan materiaalin kartoituksessa”, kertoo Minna Metsärinne."Motivoidun luonnosta, joka toimii loputtomana luovuuden ja inspiraation lähteenä omassa työssäni. Voisin sanoa, että luonto ja sen terve, kestävä kiertokulku on muusani.  Ei ole sattumaa, että Sideflow toimii tällä hetkellä Inarista käsin. Pohjoisesta sijainnista huolimatta yrityksen toiminta-alue käsittää koko kotimaisen tekstiilimateriaalikentän paikkakunnasta ja alasta riippumatta. Toivotan tervetulleiksi niin pienet kuin isommat asiakkuudet, jotka haluavat alkaa toimia konkreettisesti tulevaisuuden kestävän huomisen puolesta yhdessä Sideflown kanssa", Kia Nyqvist, Sideflow.

PRESALE