• ILMAINEN toimitus Suomessa
  • UNIIKKI suomalainen brändi
  • Luonnosta luontoon - lahjoitamme eläintensuojeluun!
  • ILMAINEN toimitus Suomessa
  • UNIIKKI suomalainen brändi
  • Luonnosta luontoon - lahjoitamme eläintensuojeluun!

Arvomme

Perinteitä ja asiakkaita kunnioittaen pyrimme yksilölliseen, laadukkaaseen, positiiviseen ja asiakaslähtöiseen palveluun!

Asiakaspalvelun liikkeessämme hoitaa ammattitaitoisesti parturi-kampaaja ja yrittäjä Marketta Metsärinne kera vaihtuvien harjoittelijoiden.

Tervetuloa hyvin palveltavaksi myös kivijalkaliikkeeseemme: City Salon Parturi-Kampaamo - Galleria / Lahjapuoti Metsärinne,

joka sijaitsee Kauppakeskus katutasossa, Kouvolan ydinkeskustassa!

Oman brändimme / tuoteperheemme METSÄRINNE Collection arvot ovat seuraavat: Ekologisuus, kotimaisuus, vastuullisuus, planeettakestävyys, luonnon ja eläinten kunnioittaminen. Mottomme on: Luonnosta ammentaen, luontoa kunnioittaen ja siitä nauttien sekä hyvää takaisin luonnolle palauttaen. Lahjoitamme aina osan myynnistä luonnon- ja eläintensuojeluun!

Tarinamme

Saimme idean verkkokauppaan aamutelevision keskustelusta teemalla pelastetaankauppa.fi.

Minä, yrittäjä Marketta ja tyttäreni Minna, joka on auttanut minua verkkokaupan sekä oman brändimme / tuoteperheemme METSÄRINNE Collection luomisessa.

Mottomme on: "Eteenpäin sano Mummo lumessa, vaikka ei olisi luntakaan".

Emme ole tottuneet jäämään lumeen makaamaan, vaikka lumikylvyistä tykkäämmekin! Periksi ei ihan vähällä anneta!! Olemme perheen voimin selvinneet monista suurista ja useista ikävistäkin haasteista!!!

Kaiken toimintamme alkukipinänä ja taustalla on jo 27 vuotta Kouvolan ydinkeskustassa toiminut City Salon Parturi-Kampaamo, jonka yhteydessä nykyisin toimii myös pikkuinen Lahjapuoti Metsärinne.