• ILMAINEN toimitus Suomessa
  • UNIIKKI suomalainen brändi
  • Luonnosta ammentaen - hyvää takaisin luonnolle palauttaen
  • ILMAINEN toimitus Suomessa
  • UNIIKKI suomalainen brändi
  • Luonnosta ammentaen - hyvää takaisin luonnolle palauttaen

Kaksi sukupolvea

Äiti ja tytär

Marketta ja Minna

Metsärinne

Parturi-kampaaja ja valokuvataiteilija

Juuret vahvasti syvällä perheessä, suvussa ja luonnossa

Läpi tuulten, myrskyjen, tyventen

Yhdessä luonnosta ja perheestä voimaa ammentaen,

perinteitä kunnioittaen, uutta luoden

MM METSÄRINNE Oy

Kuva: Teemu Pyhäniemi

Kivijalkakauppa kaiken taustalla

METSÄRINNE -verkkokaupan taustalla on Kouvolan ydinkeskustassa jo 27 vuotta toiminut kivijalkaliike: City Salon Parturi-Kampaamo - Galleria, jonka yhteydessä toimii nykyisin myös pikkuinen Lahjapuoti Metsärinne.

Kaiken takana nainen, perhe ja 27-vuotinen yrittäjyys, tyynten ja myrskyjen ristiaallokossa. Tärkeiden arvojen; perhe, luonto ja suku ollessa voimavaroina.

"Sain alkusysäyksen verkkokauppaan kevään 2020 ja poikkeustilan aikana kotikaranteenissa ollessani, kun onnekseni pääsin mukaan Vilkas Group Oy:n pelastetaankauppa.fi -kampanjaan, jonka myötä tarjoutui mahdollisuus perustaa verkkokauppa hiljentyneen kivijalkakaupan rinnalle ja tueksi.

Yritykseni on viime vuosina laajentanut palveluaan hemmottelu-, hyvinvointi- ja sisustustuotteisiin, lahjatavaroihin ja valokuvataiteeseen.

Kivijalkaliikkeemme on Kauppakeskus Hansan sisällä katutasossa, jonne on helppo piipahtaa vaikka kauppareissulla ja myös liikuntarajoitteisten on helppo asioida meillä! Paikoitustilaa löytyy runsaasti katujen varsilta sekä Hansan parkkihallista.

Pikkuhiljaa on kehittynyt myös METSÄRINNE Collection -tuoteperhe, jonka ensimmäiset tuotteet olivat valokuvapostikortit ja puuvillaiset Ilon Pisaroita -kangaskassit, valokuvataiteilija Minna Metsärinteen valokuvista. Joulukuussa 2020 saimme markkinoille Suomessa käsintehdyt pellavaiset saunatekstiilit; laudeliina, pefletti, saunatyyny, turbaani, toilettilaukku ja meikkipussi. Kuoseina kaksi Minnan vesiaiheista valokuvaa. Näille tuotteille että tuoteperheelle saimme 8.12.2020 Avainlippu -merkin käyttöoikeuden. Sittemmin tuoteperheemme on kasvanut kahdella uudella kuosilla. Nämä tämänhetkiset neljä kuosia kera nimiensä: Meripoikaset, Merisulhanen, Kastetyttö ja Ilon Pisaroita kertovat omaa tarinaansa matkamme varrelta.

Lämpimästi Tervetuloa ilolla ja rakkaudella kuorrutettuun verkkokauppaamme sekä kivijalkaliikkeeseemme Kouvolassa!”

Marketta Metsärinne

Marketta

MARKETTA - Yrittäjä

Lämpimästi Tervetuloa hyvin palveltavaksi, netissä että kivijalkasalongissamme!